mammmoso
Kézi Autómosó - Autókozmetika! Garantáltan karcmentesen! Autópolírozás,Kárpittisztítás Budapest 17.kerület Pesti út 340.Kézi Autómosó - Autókozmetika! Garantáltan karcmentesen! Autópolírozás,Kárpittisztítás Budapest 17.kerület Pesti út 340.mammmosomammmosomammmosomammmosomammmosomammmosomammmosomammmosomammmosomammmosomammmosomammmosoKézi Autómosó - Autókozmetika! Garantáltan karcmentesen! Autópolírozás,Kárpittisztítás Budapest 17.kerület Pesti út 340.Kézi Autómosó - AutókozmetikamammmosoKézi Autómosó - Autókozmetika! Garantáltan karcmentesen! Autópolírozás,Kárpittisztítás Budapest 17.kerület Pesti út 340.mammmosoKézi Autómosó - Autókozmetika! Garantáltan karcmentesen! Autópolírozás,Kárpittisztítás Budapest 17.kerület Pesti út 340.mammmosoKézi Autómosó - Autókozmetika! Garantáltan karcmentesen! Autópolírozás,Kárpittisztítás Budapest 17.kerület Pesti út 340.Kézi Autómosó - Autókozmetika! Garantáltan karcmentesen! Autópolírozás,Kárpittisztítás Budapest 17.kerület Pesti út 340.mammmoso

 

 

 Kézi Autómosó - Autókozmetika

Megnyitottuk a  Budapest 17. kerület Pesti út 340 szám alatt Rákoskeresztúr központjától 2 Km-re a nemrég nyilt ALDI áruházzal szemben található Európai színvonalon működő kézi Autómosó - Autókozmetikánkat.

NYITVA: MINDEN NAP 08 - 20 -ig 

              VASÁRNAP : 09 - 19 -ig

 mammmoso

Budapest 17. kerület Pesti ut 340.sz alatti kézi autómosó - autókozmetikánkban vállaljuk 
(videó megtekintéséhez katt a szövegre)
 
illetve
 
 
(videó megtekintéséhez katt a szövegre) 
bőrbelső tisztítását és ápolását előzetes időpont egyeztetéssel. 

 

További szolgáltatásaink: 

 
kézi autómosás, autókozmetika, autó belsők takarítása, autókárpit tisztítása, bogár kátrány és repülő rozsda eltávolítás,autó kárpittisztítás vegyszeresen, autó polírozás, hologram mentesen, kűlső – belső műanyag ápolás és felújítás, gumi ápolása,felnitisztítás, gépi waxolás, klíma ellenőrzése, töltése és pollen szűrő cseréje, valamint egyéb szolgáltatások. Külső belső takarítás, bőrtisztítás és ápolás impregnálva, polírozás mély kárpit tisztítás,műszerfal és műanyagok ápolása, felújítása,  külső műanyag felújítás, felnitisztítás, bogár eltávolítás, repülő rozsda és kátrány gyanta eltávolítás, vízkő eltávolítása autókarosszériárol,rágógumi eltávolítás,cola folt eltávolítása az autókárpitból, gumi ápolás, motor mosás, motorkerékpár mosás, kisebb karcolások eltávolítása azonnal is.Ha egyszer kipróbálja az  autókozmetika és autómosó szolgáltatásainkat, akkor biztos nem fog csalódni és visszatérő ügyfeleink között köszönthetjük a jövőben!
 
Amiben még segíteni tudunk:
Karosszéria és fényezési munkák elvégzése ,  fényezés javítás.

 

Autókozmetika és autómosás profi módon, magas színvonalon

 

Igény szerint autójáért házhoz megyünk és tisztán kapja vissza

(minimális térítés ellenében)

 

Autókozmetika Elérhetőség: 06-30/86-96-095

 

A Mamm autókozmetika és autómosó polírozási és kárpit tisztítási szolgáltatása, utólérhetetlen magas színvonalú szolgáltatást jelent. Autókozmetika és autómosó polírozási szolgáltatását több ügyfelünk  kedvezően minősítette az elmúlt időben. A Rivax valamint méltán világ hírnevet szerzett Autó Magic autóápolási és autókozmetikai termékeknek  illetve az álltalunk magas színvonalon végzett munkánknak köszönhetően, autómosónk melyet üzemeltetünk, ügyfeleink körében elismerésre tett szert. Autókozmetika és autómosó által polírozott autók hologram mentesen távoznak a kezelést követően, gyári minőségű de legtöbb esetben azt meghaladó fénnyel.

 

Autókozmetika és autómosó

 NYITVA: MINDEN NAP 08-20 -ig

 06-30/86-96-096

 

A Pesti ut 340.sz alatti autókozmetikánk 2009. januárjában nyílt. A Home Centertől 300 m-re a Kucorgó tér felé. Autókozmetikánkban vállaljuk a gépkocsik garantáltan hologram mentes polírozását illetve mély kárpit tisztítását, bőrbelső tisztítását és ápolását előzetes időpont egyeztetéssel.  Alapos megbízható minőségi takarítást végzünk. Cégünk a Rivax  és Autó Magic termékekkel történő autókozmetikára referenciákkal rendelkezik.

Autómosó és Autókozmetika szolgáltatásai:

 

 Külső mosás:

   -1 lépcső- a beálló gépkocsit átvesszük a tulajdonostól elmondja a kívánságát, majd nyáron ha nagyon meleg a karosszéria először hideg vízzel áthűtjük.

   -2 lépcső-a gépkocsi külső részét előmosó vegyszerrel lefújjuk, amíg a vegyszer dolgozik addig az ajtó falcokat átmossuk.

   -3 lépcső-nagynyomású ipari mosóval /kb:160 bár/ a teljes karosszériát és a kerékjárat íveket alaposan megtisztítjuk.

   -4 lépcső-a gépkocsi teljes karosszériáját 8 báron előállított mosóhabbal átfújuk és ezt követően Vileda autómosó szivaccsal kézzel átmossuk ezután tiszta vízzel öblítjük, majd szilikonos lehúzó gumival a vizet eltávolítjuk!

   -5 lépcső-a gépkocsi előre áll ahol levegővel télen és nyáron is a résekből illetve a tükörből a vizet kifújuk /kb:10bar/nyomással.Ezt követően Viledával teljesen szárazra töröljük a teljes karosszériát és az ajtó falcokat illetve a kéder gumikat! Kívánságra télen a kéder gumikat lekezeljük gumiápolóval, hogy a lefagyást meggátoljuk!

Belső takarítás tartalma:

 alap takarítás alapos porszívózás portalanítás ecsettel és mikro szálas kendővel,ablaktisztítás kívül belül RIWAX ablak tisztító vegyszer használatával!

 Bőrápolás:  

 Amennyiben a tulajdonos kéri a gépkocsi bőrüléseinek illetve a belső bőr

  részének tisztítását és ápolását akkor ezt RIWAX bőrtisztító és méhviasz tartalmú bőrápoló

  regeneráló szerrel elvégezzük majd a művelet végén impregnáljuk, hogy

  tartósabb legyen az általunk végzett szolgáltatás illetve nyáron az esetlegesen

  rákerült víz és testnedvekkel szemben jobban ellen álljon!  

 

 

Bőrtisztítás és bőrápolás impregnálva:

Speciális bőrtisztítóval és méhviasz tartalmú bőrápoló termékekkel kezeljük a felületet. Világos színű bőrülésen, a farmer nadrág által okozott kék színű elszíneződés eltávolítása, speciálisan erre a célra kifejlesztett tisztítószerrel történik.

  
 

Polimer Wax:

Ajánlatos illetve ajándék a visszatérő ügyfeleink részére!

 
 
A WAX előnye:

 -Mert nyáron védi a lakkréteget az UV sugárzás okozta károsodástól és télen pedig a só lerakódástól, felmaródástól

-Mert az autója visszakapja az eredeti fényét.

-Mert nem rakódnak olyan könnyen a bogarak az autó lakkjára.

-Mert a madárürülék időben történő eltávolítása esetén, nem hagy nyomot és nem marja meg a lakkfelületét.

-Könnyebb a tisztán tartása, mert a por és szennyeződés nehezebben rakódik le.

-Mert óvja és meghosszabbítja a fényezést.

-Az elkészült és újjá varázsolt fényű autóját átveheti az elégedett tulajdonos.  

 

Autómotor tisztítás:

KépKép

 

 

 

 

 

 

(CSAK SAJÁT FELELLŐSSÉGRE)

 

Gyanta eltávolítás:

Fagyanta és külömböző fák és növények okozta szennyeződések eltávolítása.

 

Felni tisztítás:

Lehetőség van felni tisztításra külön kérésre amelyet a külső mosás megkezdése előtt végzünk el külön erre a célra kifejlesztett vegyszerrel, eltávolítjuk a lerakódott és beleégett ferrodol és féktárcsa által okozott szennyeződéseket!A felni tisztítás, felnitisztítóval történik. A felnitisztítás során a fékpor eltávolítására is sor kerül. Könnyűfém felni, alu felni, lemez felni esetében is tökéletes, korom eltávolítással.

 

utána

 elötte 

 Műanyag ápolás:

Külön kérésre történhet a műanyag lemosása és ápolása matt vagy fényes műanyag  ápoló RIWAX vegyszerrel amely SZILIKONT NEM TARTALMAZ!

 

Gumi ápolás:

A gumi abroncsok külső oldalának átkenése szivaccsal szilikon tartalmú vegyszerrel történik!

 

Bogár eltávolítás:

Bogáreltávolítás

 
<=ELŐTTE      Ajánlott és szükséges, mert rárakódott bogarak savasak és ez károsítja a gépkocsi fényezését!Vegyszeres bogár eltávolítóval kezeljük a karosszériát, majd  rövid várakozási idő után magasnyomású mosóval távolítjuk el a felkenődött bogarakat.
UTÁNA=>
mammmoso

 

 

 

 

 

 

 

 

 (A fényezésbe már beleégett és időben el nem távolított bogarak okozta károsodásra garanciát nem vállalunk!)

 

 

Műanyag fényszóró polírozás és hátsó lámpa búra polírozás :  

 

Autópolírozó műhelytitkaink egyik gyöngyszeme a műanyag felületek, lemattult , fény sérült műanyag felületek, polírozása. Karcos hátsó lámpa polírozását, szakszerűen elvégezzük.

 

Klíma töltése, ellenőrzése, ózonos klímatisztítás, pollen szűrő cseréje kedvező áron!!! 

 

 

Műszerfal és műanyag felületek ápolása, felújítása: 

 

Kiszáradt és fénytelen műanyag felületek ápolása, és felújítása a belső térben található összes műanyag alkatrészek, és díszítő elemek speciális kezelése szilikon mentes anyagokkal történik.

 

 

Külső műanyag felújítás:

 

A gépkocsi összes műanyag alkatrész és díszítő elem speciális műanyag ápolóval történő kezelése, és felújítása.

 

 

Kátrány gyanta eltávolítás:

 

A vegyszereink hatékony tisztító hatással bírnak minden lakk és lakkozott műanyag alkatrészre ill. üvegre.  Egyszerűen és alaposan eltávolít minden felületi szennyeződést, mint fagyanta, rovarmaradványok, méhürülék és kátrányfoltok. Fagyanta és külömböző fák és növények okozta szennyeződések eltávolítása.

 

 

Repülő rozsda eltávolítása:

 

 A vasúti, és magasfeszültségű vezetékek, valamint vasúti kocsik fékpora okozta rozsdásodás eltávolítása Rivax  Repülő rozsda eltávolító SPECIÁLIS vegyszerrel.Leginkább veszélyeztetve vannak a vasuti illetve, villamos pályák közelében parkoló járművek. Könnyű felismerni a fényezésen a sárgás színű elszíneződést és az érdes felület képződéséről, ha végig húzza a kezét a fényezett vízszintes felületen, olyan érzés mintha smirgli papírt simogatnánk.

 

Aki egyszer kipróbálja a szolgáltatásainkat az garantáltan visszajáró ügyfelünk lesz!  

Csak megbízható svájci és amerikai eredetű termékeket

használunk.

mammmoso

 

Amíg autóját takarítjuk lehetősége van amammmoso mosó felett működő légkondicionált váró helyiségben várakozni ahol a mosóban történő munka folyamatát LED televízión keresztül figyelemmel kísérheti!

 

Google PageRank